Spijtenburg GGZ

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Ron Broere via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.
Bekijk alle vacatures

Het team

Ron Broere, Senior Consultant

Ron Broere, Werkt voor GGZ

"Als Senior Consultant ben ik verantwoordelijk voor het bemiddelen van o.a. artsen, medisch specialisten, GZ-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en managers in de zorg. Door onze jarenlange ervaring in de sector beschikken we over een breed netwerk én kennis van de branche. Hierdoor weten we altijd de juiste match te maken voor u als professional of opdrachtgever. Uiteraard zijn uw wensen hierbij het uitganspunt. Ik denk dan ook graag met u mee."

Contactgegevens:
T: 0162 - 420 110
M: 06 3005 9223
E: r.broere@werktvoorggz.nl
LinkedIn | Twitter

Alan Nadery, psychiater en seksuoloog

Alan Nadery is psychiater en seksuoloog en heeft ruime ervaring met diagnostiek en behandeling van uiteenlopende doelgroepen. Zijn expertise ligt onder andere op het gebied van trauma, (seksuele) verslavingen, ernstig psychiatrische aandoeningen en (risicotaxaties bij) de forensische doelgroep. Alan is EMDR therapeut en geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie.

Naast zijn werk als behandelaar heeft Alan een opleiding tot (medisch) manager afgerond bij de VvAA. Hij heeft bij diverse GGZ instellingen een functie in het management vervuld. Ook ondersteunt hij zowel individuen als bedrijven binnen de (geestelijke) gezondheidszorg door middel van advies, coaching en training. Alan is tevens eigenaar van het Ability Center. Dit bedrijf biedt een breed scala aan gezondheidsprogramma’s op het gebied van gedrag, revalidatie, medische zorg en beoordeling/geschiktheid.

In de uitvoering van zijn werk streeft Alan naar kwaliteit en veiligheid. Mede door zijn respectvolle houding is hij in staat om een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen met zowel collega’s als cliënten. De jarenlange ervaring in de zorg stelt hem in staat om op een rustige en heldere wijze overzicht te creëren en beleid te ontwikkelen en uit te voeren. Hij is niet bang om beslissingen te nemen en hier verantwoordelijkheid voor te dragen. Betrokkenheid en transparantie zijn typerend voor de wijze waarop Alan zijn beroep uitoefent.

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close