Spijtenburg GGZ

 

Snel zoeken

Carlo Brouwers

Carlo  Brouwers
Naam: Carlo Brouwers
Mobiel: +31 6 8100 5214

Over

Mijn naam is Carlo Brouwers, sinds kort aan Spijtenburg verbonden als managing partner.

Als bestuurskundige ben ik geboeid door inrichtingsvraagstukken, zeker waar de menselijke factor de sleutel tot het succes is.

Bij Spijtenburg wil ik mijn ruim twintig jaar ervaring in het publieke domein verbinden aan mijn passie om groei te behalen door ‘de juiste man of vrouw op de juiste plek te krijgen’.

In alle rollen die ik in die jaren heb gehad, als adviseur, als manager, als directeur, als bestuurder ken ik de impact die een nieuwe collega kan hebben. Een impact op het resultaat, de sfeer, een product, een beleidsonderdeel, een team, op het totaal.

Bij een goede werving, op zoek naar die nieuwe collega, is een goed proces van groot belang. Dat vraagt om oprechte interesse, om kennis van zaken en de kunde om goede vragen te stellen. Hiermee wordt niet alleen de betrokken organisatie vooruit geholpen, maar geeft ook onze kandidaten het inzicht op de vraag of het die omgeving is waar ze de volgende stap kunnen zetten, kunnen groeien en kunnen floreren. Dat proces mag ik graag begeleiden.

Spijtenburg richt zich binnen het publieke domein op pijlers onderwijs, overheid en zorg. We hebben daarbij specialisten, maar ook generalisten aan ons verbonden die ons een unieke positie geven. We kunnen zowel maatwerk bieden aan opdrachtgevers, maar ook vanuit een breder perspectief in gesprek wanneer daar behoefte aan bestaat. Daar liggen zowel voor organisaties als kandidaten volop kansen.

Spijtenburg staat voor kennis en kunde, met een goed team achter de (senior) consultants, maar altijd gepaard met persoonlijke aandacht en de inzet om een duurzame relatie met elkaar aan te gaan. Dat kan alleen wanneer we ons werk goed doen: zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Ik heb er ontzettend veel zin en hoop u in de nabije toekomst te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Drs. Carlo Brouwers

Voor opdrachtgevers

Is er een discrepantie tussen de doelstellingen en de realisatie van de zorg? Zoekt u stabiliteit en kwaliteitsverbetering in de dienstverlening? Hoe krijgt u de neuzen dezelfde kant op? Wij helpen u graag bij de invulling en motivatie van het team professionals om de primaire zorg beter te laten verlopen.

Lees meer

Ruim aanbod aan vacatures voor o.a.:

Psychiaters

Als psychiater aan de slag binnen Werkt voor GGZ? Er zijn mogelijkheden binnen diverse organisaties. Bekijk het aanbod of neem contact met ons op.

Bekijk de vacatures

Artsen GGZ

Spijtenburg Werkt voor GGZ heeft bij diverse zorgorganisaties mogelijkheden om als (freelance) arts aan de slag te gaan. Neem contact op of

Bekijk de vacatures

Psychologen

Aan de slag als GZ-Psycholoog of Klinisch Psycholoog? Het kan binnen één van de teams van Werkt voor GGZ! Neem contact op voor de mogelijkheden of

Bekijk de vacatures

Verpleegkundig Specialisten

Ook voor Verpleegkundig Specialisten hebben wij met regelmaat diverse vacatures beschikbaar binnen Werkt voor GGZ.

Bekijk de vacatures

Onze medewerkers
Sjon de Waal
Cell phone: +31 6 3033 0906
Work phone: +31 76 2063 333
Carlo Brouwers
Cell phone: +31 6 8100 5214
Ron Broere
Cell phone: +31 6 3005 9223
Work phone: +31 76 2063 333
Himmet Gurel
Cell phone: +31 6 3021 2477
Work phone: +31 76 2063 333
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close