Spijtenburg GGZ

 

Snel zoeken

Himmet Gurel

Himmet  Gurel
Naam: Himmet Gurel
Mobiel: +31 6 3021 2477
Werk telefoon: +31 76 2063 333

Over

Als Consultant bij Spijtenburg Werving & Advies is Himmet Gürel actief in de bemiddeling voor onze toonaangevende opdrachtgevers binnen de zorgsector. In zijn rol helpt hij specialisten in de zorg en opdrachtgevers om duurzaam te verbinden. De belangrijkste basis hiervoor is vertrouwen en dit realiseert hij door transparantie en eerlijkheid voorop te stellen. Dankzij deze krachten stelt hij ons en anderen in staat te versnellen door focus op ontwikkeling, productiviteit en continue verbetering.

Dankzij zijn Bedrijfskundige achtergrond heeft hij een brede kijk op verschillende onderwerpen binnen een organisatie. Dit geeft hem de kracht om te anticiperen op latente behoeftes van beide partijen en creëert op deze manier de beste match.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of volgende stap in je carrière? Neem dan contact op met Himmet Gürel om te kijken wat hij kan betekenen.

Specialismen: Psychologen, Arbeidsdeskundigen, Verpleegkundigen, Management, Staf en Beleid.

Voor opdrachtgevers

Is er een discrepantie tussen de doelstellingen en de realisatie van de zorg? Zoekt u stabiliteit en kwaliteitsverbetering in de dienstverlening? Hoe krijgt u de neuzen dezelfde kant op? Wij helpen u graag bij de invulling en motivatie van het team professionals om de primaire zorg beter te laten verlopen.

Lees meer

Ruim aanbod aan vacatures voor o.a.:

Psychiaters

Als psychiater aan de slag binnen Werkt voor GGZ? Er zijn mogelijkheden binnen diverse organisaties. Bekijk het aanbod of neem contact met ons op.

Bekijk de vacatures

Artsen GGZ

Spijtenburg Werkt voor GGZ heeft bij diverse zorgorganisaties mogelijkheden om als (freelance) arts aan de slag te gaan. Neem contact op of

Bekijk de vacatures

Psychologen

Aan de slag als GZ-Psycholoog of Klinisch Psycholoog? Het kan binnen één van de teams van Werkt voor GGZ! Neem contact op voor de mogelijkheden of

Bekijk de vacatures

Verpleegkundig Specialisten

Ook voor Verpleegkundig Specialisten hebben wij met regelmaat diverse vacatures beschikbaar binnen Werkt voor GGZ.

Bekijk de vacatures

Onze medewerkers
Ron Broere
Cell phone: +31 6 3005 9223
Work phone: +31 76 2063 333
Sjon de Waal
Cell phone: +31 6 3033 0906
Work phone: +31 76 2063 333
Himmet Gurel
Cell phone: +31 6 3021 2477
Work phone: +31 76 2063 333
Carlo Brouwers
Cell phone: +31 6 8100 5214
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close