Spijtenburg GGZ

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Ron Broere via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.
Bekijk alle vacatures

Over ons

Over Werkt voor GGZ

Werkt voor GGZ, onderdeel van Spijtenburg, zorgt ervoor dat professionals in de GGZ hun werk op doelmatige, efficiënte en plezierige wijze kunnen doen. Zij werken met passie en voldoening.

De professionals van Werkt voor GGZ zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen die psychiatrische zorg nodig hebben in alle voorkomende aandachtsgebieden. Daarnaast bieden wij onze expertise aan bij GGZ instellingen voor het ontwikkelen en verbeteren van zorgpaden, interim-management en voor het opzetten van innovatieve projecten.

Frits van der Wurff is als ervaren psychiater aan Werkt voor GGZ verbonden. Hij werkt al verschillende jaren als psychiater in diverse GGZ-organisaties en is daarmee de ideale sparringpartner voor onze teams.

Visie

Noodzakelijke veranderingen bereik je door zaken simpel te houden. En tegelijk door goed na te denken en vervolgens met een heldere aanpak te komen. Dat is dan ook het uitgangspunt van Werkt voor GGZ. Geen lange notities geschreven achter een bureau, maar een heldere, praktische en vooral ook analytische kijk op noodzakelijke veranderingen en mogelijkheden.

Dit doen wij samen met een team van psychiaters, (GZ- en klinisch) psychologen en verpleegkundig specialisten die hun ervaring en expertise koppelen om verbeteringen te vinden en te realiseren.

Onze uitgangspunten hierbij:

  • Herstel en behandeling van cliënten centraal stellen
  • Veranderingen simpel houden
  • Goed plannen
  • Helder communiceren
  • Werken met voldoening

Missie

Wij zorgen ervoor dat patiënten met (complexe) zorgvragen de benodigde behandeling geleverd krijgen volgens eigentijdse maatstaven en professionele normen. Onze professionals dragen bij aan een efficiënter en kwalitatief sterker behandelklimaat binnen de organisatie waar zij voor korte of langere tijd werkzaam zijn.

Kenmerkend voor de dienstverlening en voor onze professionals is kennis van zaken, enthousiasme, doelgerichtheid, klantvriendelijkheid en lef om professioneel te organiseren.

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close